Rolluiken van Sunsupply Zonwering Ommen

Rolluiken: om te verduisteren, om zon of geluid of ongewenst bezoek te weren

Rolluiken zijn een praktische oplossing om licht, geluid of ongewenst bezoek te weren of te dempen. Rolluiken zijn ook leverbaar voor schuine raamvlakken en kunnen worden voorzien van verschillende vormen cassettes. Informeer naar de mogelijkheden!

Bediening van rolluiken
De bediening kan handmatig met een band of koord aan de binnenzijde. Voor een comfortabele bediening kan men kiezen voor elektrische bediening. U heeft de keuze uit een vaste wandschakelaar of verschillende draadloze bedieningssystemen (wandzenders, handzenders, tijdklokken). Tegenwoordig zijn de motoren zelfs aan te sturen met een speciale app op ieder mobiel apparaat.

Voordelen aluminium rolluiken:

  • geeft meerwaarde aan uw huis
  • goede geluid isolatie
  • goede beveiliging
  • energie besparend
  • goede bescherming tegen verschillende weersomstandigheden
  • zorgt voor optimale privacy
  • en natuurlijk een zeer goede zonwering

Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsrolluiken van het merk Heroal.

Heroal
De systemen van Heroal voor aluminium rolluiken zijn wat betreft duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit. Ze bestaan uit hoogwaardige aluminium legeringen, worden gerolvormd in de fabriekseigen productie en worden gecoat in het weerbestendige tweelaags diklakproces. Hierdoor worden systemen gerealiseerd, die maximale bescherming tegen inkijk, geluid en inbraak bieden en echt energiezuinig zijn. De vormgevingsmogelijkheden bij de oppervlakteveredeling en het ruime aanbod aan vormen en types maken van het aluminium rolluik dat daaruit ontstaat een exclusief designelement.

Rolluiken met lamellen
Verder bestaan er rolluiken met lamellen die een jaloezie-functie hebben. Hiermee is de lichtinval goed te regelen maar blijft de bescherming voor inbraak bestaan. Ook leveren wij rolluiken voor Velux dakramen.

Rolluiken voor de beveiliging van uw bedrijf
Bent u geïnteresseerd in rolluiken in het kader van de beveiliging van uw bedrijf? Dan is het maken voor een afspraak met één van de adviseurs van Sunsupply Zonwering de juiste oplossing. Zij beoordelen ter plaatse wat de beste oplossing voor uw situatie zal zijn. U ontvangt dan een prijsopgave op maat.

 
 

Out & Indoor Living

logo sunsupply ommen

Unilux

Unilux Keurmerk

Contact

Brink 57R
7731 RZ Ommen
(Bezoek alleen op afspraak)
Mob: 06-27656277
E-mail: info@sunsupply.nl
Privacyverklaring en cookiebeleid

facebook 11  twitter 11  linkedin 03

Onze merken
HeroalRTS
VeluxSomfy