Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering is de oplossing voor ruimtes waar bijvoorbeeld geen gevel is om een andere vorm van zonwering te monteren, denk aan dakterrassen of plaatsen achter in de tuin. Het biedt bescherming tegen de zon en biedt een besloten plek in de open ruimte. De SunCover/Cubola is breed inzetbaar; zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht.

SunCover/Cubola
Sunsupply levert de SunCover/ Cubola. Deze is uniek door de combinatie van design en functionaliteit. Naast de traditionele zonwering, die "onder een hoek" geplaatst wordt, is de SunCover/Cubola ook te gebruiken als "vlakke en strakke" zonwering. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde systeem maakt een variabele hoekverstelling mogelijk en zorgt bij een lichte regenbui voor een afwatering van het regenwater.

Constructie
De speciaal ontwikkelde koppelstukken zorgen voor een eenvoudige en toch uiterst solide constructie van het frame.
Bovendien zorgen de inwendige koppelstukken ervoor dat er geen bevestigingsbouten zichtbaar zijn, wat de esthetiek ten goede komt. De SunCover/Cubola is middels de koppelstukken eindeloos koppelbaar. De mogelijkheden met de SunCover/Cubola zijn legio, voor zowel particulier, als zakelijk gebruik.

Gevelmontage
Bij gevelmontage is de SunCover de eerste, volledig horizontale terraszonwering, die niet "plisseert" in gesloten toestand.

Horeca: zonwering met uw naam
Ideale terraszonwering voor horecagelegenheden met een moderne uitstraling. Bovendien kan op het "volantgedeelte" de naam van het etablissement gedrukt worden. De SunCover/Cubola, met zijn permanente karakter, is een goed alternatief op de luxe horecaparasol die jaarlijks moet worden opgeborgen.

Scholen en kinderdagverblijven
De SunCover/Cubola levert een belangrijke bijdrage aan de steeds noodzakelijkere bescherming tegen de schadelijke UV-straling. Zeker de huid van (jonge) kinderen is extra gevoelig voor deze straling, die huidkanker kan veroorzaken. De SunCover/Cubola kan als bescherming dienen voor spelende kinderen in de zomer op scholen en kinderdagverblijven.

 
 

Out & Indoor Living

logo sunsupply ommen

Unilux

Unilux Keurmerk

Contact

Brink 57R
7731 RZ Ommen
(Bezoek alleen op afspraak)
Mob: 06-27656277
E-mail: info@sunsupply.nl
Privacyverklaring en cookiebeleid

facebook 11  twitter 11  linkedin 03

Onze merken
HeroalRTS
VeluxSomfy