Sunsupply Zonwering: Horren voor deuren en ramen

Horren voor deuren en ramen: insecten buiten, frisse lucht binnen


Een belangrijke reden om horren aan te schaffen is om insecten buiten te houden en frisse lucht binnen te krijgen. Voor elk type deur en raam heeft Sunsupply Zonwering een passende oplossing.

Deurhorren
Sunsupply Zonwering heeft een groot aanbod in horren voor deuren. Kies vanuit ons complete assortiment voor een hordeur voor schuifpui, horren voor openslaande tuindeuren of draaideur. Elke type hor voor deuren heeft unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kiest u voor de innovatieve plisséhordeur, de stijlvolle en voordelige rolhordeur of de solide vaste hordeur.

Raamhorren
Voor insectenwering zijn raamhorren ideaal. Een goede hor houdt 's nachts de insecten buiten en laat frisse lucht naar binnen. De raamhorren van Sunsupply Zonwering zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam: dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam.

Compleet geleverd
Welk type hor voor uw deur of raam u ook kiest, alle horren worden compleet geleverd. Horsystemen van Sunsupply Zonwering zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Heeft u vragen over horren in uw woning? Wij werken uitsluitend op afspraak en komen bij u thuis, om u van het beste advies te voorzien.

 
 

Unilux Horren

Out & Indoor Living

logo sunsupply ommen

Unilux

Unilux Keurmerk

Contact

Brink 57R
7731 RZ Ommen
(Bezoek alleen op afspraak)
Mob: 06-27656277
E-mail: info@sunsupply.nl
Privacyverklaring en cookiebeleid

facebook 11  twitter 11  linkedin 03

Onze merken
HeroalRTS
VeluxSomfy