ACTIV' HOME SOLAR: het jaloezie-rolluik

De perfecte alliantie tussen zonwering, ventilatie, lichtregeling en beveiliging.

Het jaloezie-rolluik Activ'Home DESIGN SOLAR (op 12V) is de gedroomde oplossing voor een optimale regeling van licht, warmte en ventilatie.
Activ'Home DESIGN SOLAR is zeer makkelijk te monteren zonder bedrading of elektrische aansluiting. Geen kap-en breekwerk zodat alles netjes proper blijft in de woning. De geruisloze motor met variabele (2x) snelheid van Activ'Home DESIGN SOLAR zorgt voor een aangenaam gebruik. Tevens zult u nooit last hebben van windgeklapper dankzij de stabiliteit van de vergrendelde lamellen in gesloten positie.

Activ'Home DESIGN SOLAR beperkt het energieverbruik van verlichting, afkoeling én verwarming aanzienlijk.

Activ'Home DESIGN SOLAR is eveneens beschikbaar in een versie met 230V elektrische aansluiting.

Rolluik én zonwering.

Activ'Home DESIGN SOLAR is het enige rolluik dat het natuurlijke licht onbeperkt binnenlaat, terwijl de warmte buiten wordt gehouden. De lamellen van Activ'Home DESIGN SOLAR kunnen in 2 posities worden gezet. Met een simpele druk op de toets van de compacte handzender, zet je de lamellen in de gewenste positie. Je regelt de lichtinval, de zonwering en de ventilatie. Ook regel je zeer eenvoudig de tussenpositie van het rolluik. De motor met variable snelheid is super geruisloos. Activ'Home DESIGN SOLAR is ten allen tijde extra beveiligd tegen optillen dankzij een uniek en gepatenteerde anti-optilbeveiliging. Een gewone buitenjaloezie is windgevoelig, niet beveiligd tegen optillen en houdt in de winter de koude niet buiten. Alle Activ'Home DESIGN SOLAR rolluiken zijn tevens beveiligd tegen tè enthousiaste kindervingertjes.

 
 

Out & Indoor Living

logo sunsupply ommen

Unilux

Unilux Keurmerk

Contact

Brink 57R
7731 RZ Ommen
(Bezoek alleen op afspraak)
Mob: 06-27656277
E-mail: info@sunsupply.nl
Privacyverklaring en cookiebeleid

facebook 11  twitter 11  linkedin 03

Onze merken
HeroalRTS
VeluxSomfy