Plisséhorren voor deuren - optimale bescherming en maximale ventilatie

De plisséhordeuren van Sunsupply Zonwering zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. Het assortiment plisséhordeuren bestaat uit een enkelvoudige plisséhordeur of dubbele plisséhordeuren. Beide plissé varianten bieden optimale bescherming en zorgen voor maximale ventilatie.

Windvast
De bedieningslijst van de plissé hordeuren blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. De plissé hordeur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of op de muur worden bevestigd, afhankelijk van uw woonsituatie.

De plisséhordeuren zijn geschikt voor:

  • Binnendraaiende deuren
  • Buitendraaiende deuren
  • Schuifpuien
  • Openslaande tuindeuren

Door het vernieuwende design kunnen de plisséhorren voor deuren geplaatst worden zonder gebruik te hoeven maken van extra profielen of borstels.

Openslaande tuindeuren: dubbele plissédeur
Speciaal voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plissédeur leverbaar. Bij de dubbele plissédeur sluiten beide plissé hordeuren in het midden door middel van een fraai vormgegeven magneetsluiting. De dubbele Plissédeur is tevens geschikt voor grote openingen (tot wel 10 meter breed).

 
 

Unilux Horren

Out & Indoor Living

logo sunsupply ommen

Unilux

Unilux Keurmerk

Contact

Brink 57R
7731 RZ Ommen
(Bezoek alleen op afspraak)
Mob: 06-27656277
E-mail: info@sunsupply.nl
Privacyverklaring en cookiebeleid

facebook 11  twitter 11  linkedin 03

Onze merken
HeroalRTS
VeluxSomfy