Screens

Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag het zicht naar buiten behouden blijft, zonder inkijk naar binnen. Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar is of daar waar bewoners vaak afwezig zijn, dit vanwege de grotere windvastheid van deze zonwering ten opzichte van traditionele buitenzonwering.

Screens van Sunsupply Zonwering Ommen
Met screens van Sunsupply Zonwering Ommen beperkt u het binnenkomend zonlicht zonder het uitzicht te hoeven missen, bovendien zorgen screens ervoor dat de temperatuur in huis niet te hoog oploopt. Screens filteren zon en warmte en geven bescherming aan uw gordijnen, vloer en meubels tegen mogelijke verkleuringen.

Zip-screens
Naast de traditionele screens in de verschillende kastgroottes zijn er ook de ZIP-screens (windvaste screens), welke zich onderscheiden van de normale screens doordat het screendoek zich door een ingenieus rits-systeem vast tussen de geleiders beweegt en er dus geen ruimte meer is tussen doek en geleiders.

Doek screens
De doekkeuze bepaalt voor een groot gedeelte het uiterlijk van de screens. Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren waarbij ook verduisterende doeken toegepast kunnen worden.

 
 

Out & Indoor Living

logo sunsupply ommen

Unilux

Unilux Keurmerk

Contact

Brink 57R
7731 RZ Ommen
(Bezoek alleen op afspraak)
Mob: 06-27656277
E-mail: info@sunsupply.nl
Privacyverklaring en cookiebeleid

facebook 11  twitter 11  linkedin 03

Onze merken
HeroalRTS
VeluxSomfy