14 6 1 2 5 3 4

Windvaste screens

De windvaste screen is een vlakhangende zonwering. Het doek met rits is opgeborgen in een gesloten kast en glijdt tussen twee geleiders naar beneden.

De windvaste screens of ook wel Rits-screen genoemd is eigenlijk overal toepasbaar, voor woningen maar ook voor de scholen en kantoor gebouwen zijn deze zeer geschikt.
De windvaste screen is door een vernuftig zijgeleidersysteem in elke stand windvast. De screen is daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties, bij gevels met veel wind of hogere verdiepingen van woningen of balkons.

De kast en zijgeleiders zijn vervaardigd uit corrosiebestendig poeder gelakt geëxtrudeerd aluminium.

Er zijn verschillende types zijgeleiders leverbaar al naar gelang de montage mogelijkheden.

Alle voordelen van windvaste screens op een rijtje;

 • Screens vallen direct voor het raam
 • Screens zijn onopvallend
 • Screens filteren direct invallend licht
 • Screens reguleren 80% van de warmte
 • Screens zijn geschikt bij hoog-en laagstaande-en zijdelingse zoninval
 • Doek en de bewegende delen worden door de kast beschermd
 • Screens zijn lichtdoorlatend en geven uitzicht naar buiten
 • Screens zijn voor vrijwel elk raam (situatie) te gebruiken
 • De windvaste screen of rits screen is windvast, klappert en rammelt niet

Image00044 Image00042 IMG_0388 Rits screen flat

 
 

Zonwering: Markiezen

De markies is de meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming.

Klassiek en modern
Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Markiezen van Sunsupply zonwering
De mogelijkheden bij de uitvoering van markiezen van Sunsupply Zonwering zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een boven- en zijkap die uit dezelfde materialen bestaan. Deze keuzes worden standaard in meerdere gangbare kleuren uitgevoerd.

Houtwerk en afwerking markiezen
Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren kan er uit een groot scala aan kleuren van gerenommeerde merken gekozen worden. Ook in de afwerking kent men een aantal varianten die het tot een bijna persoonlijk product maken. Zowel in handmatige als elektrische uitvoering verkrijgbaar.

Voor verschillende toepassingen zijn er diverse modellen markiezen leverbaar waaronder:

 • standaard model, toegepast bij normale situaties.
 • petmodel, toegepast bij hogere doorloop bijv. terrasdeuren.
 • klapmodel, toegepast bij grotere uitval.
 • vast model, niet bedienbaar en vaak toegepast bij winkels.

Markies hout Markies1 Markiezen afbeeldingen Canon 651 Markies Bos

 
 

Zonwering voor buiten en binnen

Sunnsupply Zonwering: specialist in zonwering voor binnen en buiten

Buitenzonwering is niet meer weg te denken aan de gevels van de Nederlandse woningen. Een goed gekozen zonwering is een meerwaarde van uw woning: mooi en functioneel.

Systemen
De keuze is enorm: terrasschermen (knikarmschermen), uitvalschermen, markiezen, screens, vrijstaande zonwering, pergolaschermen, terrasoverkappingen... Afhankelijk van uw wensen en de specifieke situatie van uw woning is er altijd een mooie oplossing te vinden.

Doeken
De keuze voor het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk. De confectie van de doeken is daarom van groot belang! U heeft de keuze uit een grote collectie doeken. Onze doekleveranciers zijn onder meer: Dickson, Swela, Sattler, Tibelly, Docril en Ferrari.

Sunsupply Zonwering komt bij u thuis voor advies op maat
Sunsupply Zonwering in Ommen (Overijssel) heeft haar aanbod op kwaliteit, gecombineerd met uitvoering, samengesteld. Wij werken uitsluitend op afspraak en komen bij de mensen thuis. Alleen zo kunnen we de klant van het beste advies te voorzien.

 
 

Buiten jaloezieën

Buitenjaloezie is een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing in één systeem. De buitenjaloezie kan door de aluminium lamellen  de zon en warmte maximaal buiten houden en gelijkertijd de warmteoverdracht naar binnen minimaal houden.

Kantelen lamellen
Het grootste voordeel van de buitenjaloezie is dat de lamellen gekanteld kunnen worden, hierdoor kunt u de lichtinval in een ruimte perfect regelen met behoud van zicht naar buiten.

Inbraakwerend
Door de degelijke constructie met lamellen is de buitenjaloezie ook inbraakwerend en geeft tevens uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.

Voordelen buitenjaloezie:

 • Geschikt voor zowel particuliere woningen en bedrijfsgebouwen
 • Effectieve warmtewering dankzij terugkaatsing van de hitte
 • Ideale daglichtregeling
 • Windvast
 • Strakke, eigentijdse look
 • Traploze regeling van de lichtinval mogelijk dankzij optioneel besturingssysteem
 • Handmatige of elektrische bediening