14 6 1 2 5 3 4

Sunsupply Zonwering: Horren voor deuren en ramen

Horren voor deuren en ramen: insecten buiten, frisse lucht binnen


Een belangrijke reden om horren aan te schaffen is om insecten buiten te houden en frisse lucht binnen te krijgen. Voor elk type deur en raam heeft Sunsupply Zonwering een passende oplossing. Heeft u onze speciale actie al gezien?

Deurhorren
Sunsupply Zonwering heeft een groot aanbod in horren voor deuren. Kies vanuit ons complete assortiment voor een hordeur voor schuifpui, horren voor openslaande tuindeuren of draaideur. Elke type hor voor deuren heeft unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kiest u voor de innovatieve plisséhordeur, de stijlvolle en voordelige rolhordeur of de solide vaste hordeur.

Raamhorren
Voor insectenwering zijn raamhorren ideaal. Een goede hor houdt 's nachts de insecten buiten en laat frisse lucht naar binnen. De raamhorren van Sunsupply Zonwering zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam: dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam.

Compleet geleverd
Welk type hor voor uw deur of raam u ook kiest, alle horren worden compleet geleverd. Horsystemen van Sunsupply Zonwering zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Heeft u vragen over horren in uw woning? Wij werken uitsluitend op afspraak en komen bij u thuis, om u van het beste advies te voorzien.

 
 

Inzethorren voor ramen - de uitkomst voor naar buitendraaiende en naar binnendraaiende of schuivende ramen.

Een voorzethor kan alleen "op de dag" worden gemonteerd, maar kan zowel binnen als buiten geplaatst eenvoudig worden uitgenomen dankzij een vernuftig klemsysteem. Voor grotere raamopeningen kan ook worden gekozen voor het hordeurprofiel dat zorgt voor extra stevigheid. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt.

Draaikiep ramen
Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. Inzethorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.

Raamrolhor2 draaikiepraam draairaamnaarbinnen dakraam

 
 

Rolhorren voor ramen

De raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie.

Plaatsing
Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk, waarbij verticale plaatsing de rolhor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De greep is aan beide zijden bedienbaar, zodat de raamrolhor Basic ook buiten geplaatst kan worden.

Voordelen van de raamrolhorren zijn:

 • bijna onzichtbaar door smalle cassette
 • kan ook buiten geplaatst worden
 • duurzaam
 • fraai design (rondo uitvoering)

Rondo
De raamrolhor Rondo kenmerkt zich door zijn fraaie design dat met zijn ronde lijnen perfect aansluit bij elk interieur.

Super+
De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Dit is een ideaal systeem voor ramen waar veel windbelasting is en voor grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. Deze speedreducer zorgt ervoor dat de raamrolhor Super+ langzaam naar boven oprolt wat de levensduur ten goede komt.

Voordelen van de raamrolhor Super+:

 • elegante rolhor
 • rolt langzaam
 • ideaal voor ramen met veel windbelasting doordat gaas in de geleiders zit op gesloten

Raamrolhor2 dakraam draaikiepraam schuifraam

 
 

Plisséhorren voor ramen

Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De raamplissé combi is de ideale combinatie van insectenwering en raamverduistering/raamdecoratie in één frame. De ideale combi voor dakramen en lichtkoepels. Zo kan traploos geventileerd worden en/of verduisterd; en dat in 1 systeem!

Inklem of voorzet
De plisséraamhor is leverbaar als inklem unit of voorzethor. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. De onderlinge sluiting worden bij elkaar gehouden middels een magneet band. Standaard zwart gaas. (Grijs gaas op verzoek).

Bediening
De systemen werken nagenoeg geruisloos en kunnen met weinig kracht bediend worden.De verschillende plisséhor systemen kunnen van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas.

Montage
De voorzet unit is geschikt voor montage op het kozijn (‘op de dag’) en het inklem unit is geschikt voor montage in het kozijn (‘in de dag’). Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen en makkelijk schoon te maken.

Voordelen van de raamplissé zijn:

 • samen met de plisséhordeur een uniforme uitstraling naar buiten
 • geruisloos en met weinig kracht te bedienen
 • door zwart gaas uitzicht minimaal gehinderd
 • zonder boren of schroeven te plaatsen

Verduisterende werking
Keuze uit 5 kleuren geplisseerd doek, te weten: zwart, antraciet, zilvergrijs, gebroken wit en donkerbeige. Het geplisseerde doek heeft een gemetalliseerde achterzijde en is verduisterend.

raamplissehor2 Raamplissehor1 raamplisse combi Raamplisse VoorzetUnit1